Duminică, 1 octombrie, spectacol dedicat persoanelor vârstnice, la Căminul Cultural Ibănești Pădure

Duminică, 1 octombrie, spectacol dedicat persoanelor vârstnice, la Căminul Cultural Ibănești Pădure
FOTO: Omagiu persoanelor vârstnice 2016

Dată eveniment:  1 Octombrie 2018 |  Ora: 14:00

Primăria Comunei Ibănești și Consiliul Local Ibănești vă invită duminică, 1 octombrie, la spectacolul, devenit o tradiție, dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul se va desfășura la Căminul Cultural din Ibănești Pădure, începând cu ora 14.00. Intrarea este liberă.

Duminică, 1 octombrie, este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ocazie de a le arăta acestora, mai mult ca în alte zile și dăți, dragostea, respectul și prețuirea noastră. 

Cu această ocazie, pe scena Căminului Cultural Ibănești Pădure vor urca artiști îndrăgiți - Ionela Moruțan, Angel Avram, Florina Oprea, Denisa Gliga, Maria Neag, Andrei Romanică, Fărcaș Cristina. De asemenea, vor evolua Grupul Folcloric Ibășteana, Ansamblul Ibășteana și Ansamblul Doina Mureșului. Cu siguranță, un moment emoționant va fi premierea celor 13 cupluri care, în acest an, au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Persoanele care au împlinit 60 de ani vor primi câte un bon valoric de 17 lei pe care îl vor putea folosi doar duminică, la agentul economic care va prepara mâncarea la locul desfășurării evenimentului. Transportul acestora spre și de la locul evenimentului va fi asigurat de un microbuz care va efectua prima cursă la ora 13.00 de la Podul Hodacului, pe traseul Podul Hodacului-Dulcea și retur, cu oprire inclusiv la Biserica din Ibănești Sat.

Vă așteptăm duminică, 1 octombrie, la Căminul Cultural din Ibănești Pădure!

"Cine n-are bătrâni să-și cumpere" (proverb românesc).

"Nu iei nicio hotărâre înțeleaptă fără un om bătrân" (proverb arab).